Tyndpudsgulve

Vi har speciale indenfor større tyndpudsgulve/gulvafretning i butikscentre og svømmehaller.

Celco har stor erfaring i store tyndpudsgulv-projekter i Danmark som Norge.

Sammen med Combimix ,har vi udviklet, Celco`s egen Designgulv "New York Look" som er velegnet til feks. kontormiljø - special butikker - let industri osv.

CELCO - din gulvspecialist

Celco er din professionelle COMBIMIX Certificeret gulvlægger og samarbejdspartner i forbindelse med undergulve, udført i COMBIMIX afretningsmasse, selvnivellende flydemørtel, industrigulve, epoxygulve , tilpasset opgaven stort som småt!

Vi er altid parate med en opmåling og et uforbindende tilbud.

Celco har et højt serviceniveau og er de rette til at sørge for, at dit nye gulv lever op til netop dine krav for planhed, slidstyrke og funktionelle krav.

Vi arbejder konstant på projekter over hele landet. Med Celco som samarbejdspartner kan du være sikker på, at dit projekt er i kyndige hænder, og at opgaven bliver løst perfekt fra start til slut.

Der er tilknyttet en ansvarlig byggeleder pr. projekt. Dette betyder en hurtig beslutningsproces og gennemskuelighed for den enkelte kunde.

Vi har udarbejdet vores eget elektroniske kvalitetssikringssystem, som vi anvender på alle projekter, store som små. Dette sikrer vores arbejde, men giver også en stor tryghed for vores samarbejdspartnere og kunder.